Download for Android

Sun Festival 2016

Ungarn


24 Anhänger 11,565

Wand

WinterSUN ✹ After-party - Secret location!

event 2016-12-10 19:09:20

WinterSUN official After-party!

WinterSUN ✹ After-party - Secret location!

www.facebook.com

Timeline Photos

photo 2016-12-10 12:55:00

Seldon, a Budapest in the dark project alapítója és rezidens DJ-je közel 20 éve foglalkozik elektronikus zenével. Összetett hangzású szettjeit pszichedeliával fűszerezett technoból és minimalból építi. Aktív tagja az európai minimal techno közösségnek, emellett erős kapcsolatokat épít és ápol Latin - Amerika és Mexikó elektronikus zenei közegével. Seldon zenei világa összekapcsolja a psy és techno szcénát. A hazai bulikon kívül megfordult már a holland Psy-fi fesztivál line up-jában is, de több németországi és angliai techno bulin is zenélt már. Fellépési egyediek, hipnotikus és "trippy" élményt nyújtanak. Először elvisz a zene, majd csukott szemmel táncolsz. Nem csak a testet, az elmét is megmozgató muzsikák, belső utazás.

Timeline Photos

Timeline Photos

photo 2016-12-09 21:23:23

A 2 ajándék WinterSUN jegy eheti nyertese Anna Mike, gratulálunk neki!! Az eseményt elég egyszer megosztani és kommentelni a játékban maradáshoz, viszont kérjük publikus nézetben tegyétek ezt, hogy mi is lássuk. Még kétszer sorsolunk Karácsonyig, érdemes tovább játszani!

Timeline Photos

Timeline Photos

photo 2016-12-09 16:12:26

Mho Aka EleFantastic /Mho Prod./ lassan tíz éve mozog a psy világában, mint dj, program- és rendezvényszervező, továbbá csapatával dekorációkat is készítenek. A Major fesztivál, és a szentesi 2015-ös Snowpenair is az ő nevéhez köthető. Bejárta már ő is Magyarországot fellépései során, zenéiben főleg a dallamosabb számokat preferálja. A 9 órás S.U.N. fesztiválos szettje után itt a WinterSUN-on most a gyorsabb tempóban is megmutatja majd magát.

Timeline Photos

Photos from Solar.United.Natives's post

photo 2016-12-08 19:03:31

Megérkeztek az új matricák, hamarosan fel fognak tűnni véletlen helyeken és a Dürer kertben is! Ki kér majd? :)

Photos from Solar.United.Natives's post

Timeline Photos

photo 2016-12-08 11:32:02

Dorombal nevét a chill vonalon már mindenki ismeri. Fiatalkorában zeneiskolába járt, és hangszereken tanult, majd később tagja volt a Man o'Mantra-nak, a Mantracadabra bands-nek, és a Pszínháznak (Improvisation theater). Napjainkban dj, szervező és producer is egyben. Dub, chill vonalon mozog főként, és sokszor színesíti szettjeit igazi hangszerekkel. Ezt a sokszínűségét fogja most megmutatni a WinterSUN-on.

Timeline Photos

Timeline Photos

photo 2016-12-07 13:20:57

Cheeky több, mint 25 éve a zene rabja. Gyerekkorában 8 évig járt zeneiskolába, 4 hangszeren tanult, aztán elkezdett bulikba, koncertekre járni, és lemezeket gyűjteni. Itt kezdődött a dj pályafutása, immáron több, mint 16 éve a dj pult mögött nyomja. Játszik bakeliten, cd-n és laptopon, több stílusban is. A psytrance szerelmese 17 éve, és a S.U.N. fesztivál segítője, szervezője ez évtől. Most Oleg Petivell fog egy b2b szettet játszani a nagyteremben, és Mc Fedora-val lesz egy közös fellépése a kisteremben.

Timeline Photos

Timeline Photos

photo 2016-12-06 20:52:06

Következő WinterSUN fellépőnk a NestOfNoise Olaszországból. Mauro zenei karrierje billentyűsként kezdődött egy hard rock bandában, és később 2002-ben állt először a dj pult mögött. Sokat utazgatott és így találkozott Kory-val és Goa Bernie-vel, akik segítették, hogy még jobb előadóvá váljon. Ők együtt Maximale Xoxbox-lel karöltve a Chaos Control név alatt is zenéltek. Főként psytrance-t és fullon-t játszik, de néha egy kis dubstep-et és experimental-t is. Most Kory-val közösen egy glitch szettet fognak játszani a korán érkezőknek.

Timeline Photos

Timeline Photos

photo 2016-12-06 14:12:21

Snag The Sunshepherd: Zoli 1996 környékén kezdett zenével foglalkozni, mint techno DJ, majd 1999-ben vette meg elsö goa-trance bakelit lemezét, és pár éven belül már csak psytrance-t játszott. 2005 környékén elkezdett saját számokat írni, és a siker nem maradt el: dallamos fullon zenéi az egész világot meghódították, és különböző kiadóknál jelentek meg szerzeményei. 'Pásztorként' célja értékmegtartó és tanító jellegű mederbe terelni a magyar goa világát, spirituálisabb gondolkodást, természetileg és emberileg értékesebb eszméket mutatni. A WinterSUN-on a hamarosan megjelenő új albumról is hallhatunk számokat. A Nap vezessen utadon!

Timeline Photos

Timeline Photos

photo 2016-12-05 19:59:30

Következő fellépőnk Botond, a progresszív igazi szerelmese. Az ezredforduló óta játszik különböző goa bulikon, ahol hamar a közönség kedvencévé vált hibátlan keverési technikája és táncos zenéi miatt. A Prog On Syndicate Records Label dj-je, az Y-Production csapat fontos tagja, és a WinterSUN előtt egy nappal megrendezett Progresszív Karácsony kultikus bulik házigazdája is. Nálunk egy ritka páros felállásban hallhatjuk őt majd Dj Hruscsovval közösen zenélni.

Timeline Photos

Kommentare

Teile deine Meinung zu diesem Festival

Anmelden, um Kommentar

Website www.sunfestival.info Kategorie Dance / Electronic Besucher 0-10,000

Facebook Twitter Google Bearbeiten dieses Festival Hintergrund hochladen


19.7 - 26.7 2015 (vergangen)

24.7 - 28.7 2013 (vergangen)

Eine Ausgabe hinzufügen
Weitere Festivals in diesem Land: Ungarn

Weitere Festivals in diesem Stil: Dance / Electronic