Download for Android

Bospop Festival 2016

Países Bajos


2 seguidores 18,990

Muro

Timeline Photos

photo 2016-04-28 12:31:51

SPOT ON ELVIS COSTELLO Declan MacManus wordt in 1954 in de Londense wijk Paddington geboren als zoon van de Ierse zanger Ross Macmanus. Na het spelen in diverse groepen lukt het D.P. Costello om een platencontract te krijgen bij het Stiff-label. In 1977 scoort hij met ‘My Aim Is True’. Daarna volgt zijn defintieve begeleidingsband The Attractions, met als stijl punk en new-wave. In maart 1978 het volgende succes met het album ‘This Year’s Model’. Een jaar later ‘Armed Forces’ met de hitsingle ‘Oliver’s Army’. Covers van diverse country- artiesten zijn, met de hitsingle ‘Good Year For The Roses’, te vinden op ‘Almost Blue’. In de zomer van 1987 speelt Elvis Costello voor het laatst met The Attractions. Daarna richt hij zich op het leveren van filmsoundtracks, schrijft met Paul McCartney diverse nummers, experimenteert met Spike:een mengeling van Ierse folk, jazz en rhythm & blues, speelt in het voorprogramma van Bob Dylan en Paul McCartney, treedt op met Annie Lennox (Eurythmics) en zingt met een Zweedse sopraan. The Attractions wordt nieuw leven ingeblazen. Het album ‘Painted From Memory’ uit 1998 wordt beloond met een Grammy en Edison. In 2004 staat Costello op North Sea Jazz met het Metropole Orkest. Elvis Costello, een veelzijdig artiest met diverse verrassende projecten verrast ons in het najaar van 2015 met ‘Unfaithfull Music & Soundtrack Album’ . Welke verrassingen hij op Bospop in petto heeft? Kom het zien op zondag 10 juli op de mainstage!

Timeline Photos

EISBRECHER - "Heilig" (Live in Stuttgart)

video 2016-04-22 17:55:32

En we starten het weekend met een muzikaal intermezzo van niemand minder dan Eisbrecher. De Duitse industrial rockband Eisbrecher wordt met hun zware gitaarwerk en een vleugje electro gezien als één van de grotere namen uit de Duitse muziekstroming "Neue Deutsche Härte". Zaterdag 9 juli om 13.00 uur op de mainstage. Niet missen!! De muzikale weekend-oppepper deze keer 'Heilig' van Eisbrecher.


FestiTent

photo 2016-04-20 09:52:59

Ook op Bospop!

FestiTent

Timeline Photos

photo 2016-04-20 09:36:58

SPOT ON : K’s CHOICE K’s Choice is een band met geschiedenis. Van België tot ‘gans Europa’ en de Verenigde Staten zijn broer en zus Sarah en Gert Bettens uit Antwerpen een bekendheid.Als opstap naar de eerste hit ‘Not An Addict’ en het eerste album ’Paradise In Me’ uit 1995 toert K’s Choice door Europa en de Verenigde Staten. Beide wapenfeiten met de daarbij perfect passende stemmen van broer en zus Bettens resulteren in internationale erkenning. Dat wordt gevolgd door de glorietijden van ‘Cocoon Crash en Almost Happy’ . In 2003 besluit de band een break in te lassen die tot 2010 duurt om daarna weer met succes terug te keren aan het popfront. Sarah Bettens woont al jaren in de Verenigde Staten. Haar connecties met Alain Johannes, producer van Queens Of The Stone Age en Dave Grohl, levert vorig jaar het rockend ‘The Phantom Cowboy’ op. Korte rocksongs die er stevig inhakken. De prachtige stem van Sarah Bettens en het stevig rockende geluid brengt ons terug naar de energieke tijd van K’s Choice. Vol verwachting klopt ons hart, maar het zal blijken dat K’s Choice Bospop op zondag 10 juli aangenaam gaat verrassen.

Timeline Photos

Roxette

photo 2016-04-18 15:59:37

Roxette wegens gezondheidsproblemen niet naar Bospop 2016 Helaas vervelend nieuws: Roxette zou begin juni het tweede deel van haar RoXXXette 30th Anniversary tour starten en daarbij ook Bospop een bezoek brengen. Wegens gezondheidsproblemen van zangeres Marie Fredriksson heeft ze, op advies van doktoren, haar tourplannen in de koelkast moeten zetten. Uiteraard wensen we Roxette veel beterschap! Bospop gaat ondertussen op zoek naar een passende invulling voor deze vrij gekomen plek in het zondag programma. Meer info volgt spoedig.

Roxette

Oye Como Va - Santana [Live At Montreux 2011] Blu-ray 1080p

video 2016-04-15 19:18:36

Vandaag, vrijdag 15 april 2016, verschijnt het nieuwe album Santana IV met Carlos Santana en oud-bandleden Gregg Rolie, Neal Schon en Michael Shrive . Voor het eerst sinds 45 jaar heeft dit viertal in de oorspronkelijke bezetting een album opgenomen. Met de opzwepende latin-sound van Santana gaan we het weekend in als opwarmer voor het optreden op zondag 10 juli 2016. Wees erbij en geniet nu al van Oye Como Va. Santana


Timeline Photos

photo 2016-04-13 08:23:42

SPOT ON: MARIA MENA Met de eerste single 'I Don't Wanna See You With Her' zet Maria Mena eind 2015 de toon voor haar zevende album ‘Growing Pains’. Ze is terug bij haar eigen geluid, nummers vaak alleen ondersteund door effecten en beats/drums. Het album kwam tot stand na haar scheiding. Opvallend is, zoals Maria in een interview aangeeft, dat het album gedeeltelijk ontstaan is in haar dromen. ‘ Ik las een artikel over het onthouden van dromen en met die kennis is Growing Pains ontstaan’ . De carrière van de Noorse Mena begint in 2002 op 16 jarige leeftijd, maar de grote doorbraak komt in 2004 met de hit ‘You’re The Only One’ en in 2006 met ‘Just Hold Me’ . Scheiding van haar ouders, verdriet, eetstoornissen en liefdesproblemen beheersen een deel van haar leven en zijn dan ook terug te vinden in haar songs. Desondanks wordt Maria Mena een graag geziene artiest in Europa, Zuid-Amerika en Azië. Ook aandacht en bewondering voor haar muziek door John Legend, Sam Smith en Kayne West. Zaterdag 9 juli om 16.00 uur on stage in de festivaltent.

Timeline Photos

Flogging Molly - Devil’s Dance Floor- Live at Hollywood Palladium

video 2016-04-06 18:41:11

Op zaterdag 9 juli betreedt Flogging Molly the stage op Bospop. Flogging Molly mengt al bijna twintig jaar met succes traditionele Ierse muziek met punkrock. De band staat met ieder optreden garant voor een explosieve liveshow en is hierdoor publieksfavoriet op veel festivals. Om vast in de stemming te komen:


status 2016-03-31 00:08:33

Met enige vertraging kunnen we de GELUKKIGE WINNAARS VAN DE KAARTEN VOOR 28 APRIL --- MANIC STREET PREACHERS EFFENAAR EINDHOVEN bekend maken. Het zijn: Frank Nettenbreyer Gert-Jan Tenniglo Van harte gefeliciteerd met jullie prijs!

Timeline Photos

photo 2016-03-25 11:33:15

BIJ DE BUREN: JOHN ILLSLEY (DIRE STRAITS) DE BOSUIL WEERT John Illsley, is het meest bekend als oprichter en bassist van de Britse rockband Dire Straits. Samen met deze band verkocht hij wereldwijd meer dan 120 miljoen albums. Tijdens dit optreden speelt John Illsley met zijn band klassiekers van Dire Straits als Sultans of Swing, Private Investigations, Brothers in Arms, Money for Nothing en werk van zijn nieuwe studio album ‘Testing The Water’. Zondag 10 april 16.00u - Muziekcentrum De Bosuil – Weert. Meer info en tickets: www.debosuil.nl

Timeline Photos

Comentarios

Comparta su opinión de este festival

Inicia sesión para comentar