Download for Android

Lowlands Festival 2015

21.8 - 23.8 2015, Paesi Bassi


10 seguito 86,417

Muro

SBTRKT shares new tracks 'Roulette' and 'No Less' - listen

link 2015-03-30 22:20:18

SBTRKT shares new tracks 'Roulette' and 'No Less' - listen SBTRKT shares new tracks 'Roulette' and 'No Less' - Listen on NME Magazine and live from the 21st to 23rd August at Lowlands Festival!!

3voor12 - Lowlands, Pinkpop, Best Kept Secret, DTRH e.a. verbieden selfiesticks

link 2015-03-30 13:30:15

3voor12 - Lowlands, Pinkpop, Best Kept Secret, DTRH e.a. verbieden selfiesticks Afgelopen weekend werd bekend dat selfiesticks op het Amerikaanse Coachella en Lollapalooza niet zijn toegestaan. Dat is op Lowlands sinds afgelopen jaar ook al zo. Maar waarom eigenlijk? 3VOOR12 zocht het uit:

Journal > Style magazine | gsus

link 2015-03-29 14:55:43

Journal > Style magazine | gsus Je hebt nog twee dagen de tijd om mee te doen aan de gsus x Lowlands design contest.... Stuur een ontwerp in en wie wéét wordt hij opgenomen in de officiële Lowlands merchandise! Alle info:

Roots Manuva - Facety 2:11 (prod. Four Tet)

video 2015-03-28 14:45:56

Roots Manuva heeft samen met Four Tet (Official) een moddervette nieuwe singel uitgebracht: Facety 2:11. Een mooi voorproefje op wat we in augustus gaan horen want ze komen allebei in de polder langs!


Very First Breath (feat. Irfane)

video 2015-03-27 17:00:41

Als vijftienjarige begon Hudson Mohawke als jonge scratcher/DJ met het maken van Happy Hardcore op gekraakte software en definieerde daarmee een hele generatie Electronic Fusion producers. Inmiddels is 'Hud Mo' uitgegroeid tot een hitmaker en een 'go-to' A-list producer. Hij leverde tracks voor o.a. Drake, John Legend, Pusha-T en Kanye West. Op 15 juni verschijnt z'n nieuwe album Lantern. De eerste single heet Very First Breath en is al te beluisten! Die komt vast ook op Lowlands voorbij....


Underworld schrijft voor de derde keer geschiedenis in Paradiso | Muziek

link 2015-03-27 12:47:18

Underworld schrijft voor de derde keer geschiedenis in Paradiso | Muziek Deze week geeft Underworld maar liefst drie stijf uitverkochte shows in Nederland en het regent vijf sterren recensies! Vanavond staan de Britse dancehelden nog op STRP Festival en daarna is het weer een paar maanden duimendraaien totdat ze op Lowlands langskomen.

Lowlands Festival added a new photo.

photo 2015-03-26 15:00:22

Voel je je ook wel eens genaaid? Door je school, je baas, de politiek, het leven? "Tijd voor burgerlijke ongehoorzaamheid! De klinkers uit de straten!" betogen DE VERLEIDERS een theaterinitiatief van George van Houts en Tom de Ket, samen met producent Inge Bos waarin topacteurs Pierre Bokma, Victor Löw en Leopold Witte meespelen. Hun vandaag voor Lowlands aangekondigde voorstelling ‘Door De Bank Genomen’ stelt de moraal aan de top van het bankwezen aan de kaak. Dat slangennest van graaicultuur en zelfverrijking, zoals de recente loonsverhoging die de top van ABN Amro en ING zichzelf toekende, onder een storm van publieke woede en maatschappelijk protest. En dat niet alleen, DE VERLEIDERS laten in ‘Door De Bank Genomen’ middels sketches en monologen ook zien hoe niet de overheid maar de financiële wereld in onze maatschappij aan de touwtjes trekt. En dat dat levensgevaarlijk is. En dat daar wat aan gedaan moet worden. Niet voor niets is George van Houts, mede door de heftige publieksreacties op het stuk, afgelopen januari samen met klokkenluiders Ad Broere en Luuk de Waal Malefijt een burgerinitiatief begonnen. ‘Ons Geld’ ziet geldcreatie door private banken als veroorzaker van de economische crisis en wil die kwestie op de agenda van de Tweede Kamer krijgen, iets dat krachtens de kieswet verzekerd is bij 40.000 ondertekenaars. Dit aantal is allang bereikt, maar in dit geval is meer wel beter dus steun jezelf, steun Ons Geld en teken vandaag nog op www.burgerinitiatiefonsgeld.nu De voorstelling Door De Bank Genomen is onderdeel van het theaterprogramma op Lowlands. Het volledig Lowlands theaterprogramma wordt binnenkort bekendgemaakt. Meer informatie over DE VERLEIDERS op www.de-verleiders.nl

Lowlands Festival added a new photo.

A Campingflight To Lowlands Paradise 2015 at Evenemententerrein Walibi Holland on Aug 21, 2015

link 2015-03-25 16:26:26

A Campingflight To Lowlands Paradise 2015 at Evenemententerrein Walibi Holland on Aug 21, 2015 3 Day Tickets (incl camping + shuttle) to Lowlands Festival are NOW onsale on Ticketmaster UK for just £136. With over 250 acts including The Chemical Brothers Interpol Tame Impala Jose Gonzalez Caribou and Major Lazer to name just few...Bargain!

Major Lazer announce ‘Peace is the Mission’ LP, featuring Pusha T, Ellie Goulding & more

link 2015-03-23 15:12:01

Major Lazer announce ‘Peace is the Mission’ LP, featuring Pusha T, Ellie Goulding & more Major Lazer announce ‘Peace is the Mission’, an album full of collaborations featuring Pusha T, Ellie Goulding & More. Find out more on DIY magazine!

Commenti

Condividi la tua opinione su questo festival

Login per commentare


Sito www.lowlands.nl Paese Paesi Bassi Categoria Cross-genere Visitatori 50,000-60,000 Lowlands Festival Flickr Lowlands Festival Spotify

Altre feste in questo paese: Paesi Bassi

Altri festival in questo stile: Cross-genere