Download for Android

Lowlands Festival 2015

21.8 - 23.8 2015, Paesi Bassi


10 seguito 87,389

Muro

Lowlands - Artists 2015

photo 2015-07-31 18:13:15

Lowlands - Artists 2015

photo 2015-07-31 17:10:02

LOWLANDS SPOTLIGHT: LIANNE LA HAVAS Iedere dag zetten we een pareltje uit de Lowlands line-up in de spotlights. Vandaag: Lianne La Havas! Haar gloednieuwe album Blood is vandaag uitgekomen. Alvast een beetje opwarmen voor Lowlands? Haar hele optreden op North Sea Jazz Festival is hier terug te kijken: Time flies when you’re having fun. Daar weet Lianne La Havas alles van. Terwijl wij dachten dat de jazzy folk- en soulzangeres uit Londen na haar jubeljaar 2012, met onder meer haar succesdebuut ‘Is Your Love Big Enough?’ en een glorieus Lowlandsoptreden, van de aardbodem verdwenen was, toerde zij gewoon de wereld rond. Nu is er dan eindelijk een nieuwe plaat klaar, en kunnen we ons wederom verheugen op de muzikale erfgename van Erykah Badu, Lauryn Hill en Joan Armatrading. De Harmony Alden Stratotone-gitaar immer hoog op de borst, live gestut door een soepel swingende band, en niet te vergeten: cute, onschuldig en charmant. Waar vind je dat nog? Op Lowlands! Meer weten en luisteren? Website: Facebook: Spotify:

photo 2015-07-31 11:13:32

Zo, wij beginnen alvast: tot over drie weken!

LOWLANDS PROGRAMMAKRANT 2015

video 2015-07-30 14:53:57

De leukste krant van het jaar is nu ook gratis online te lezen! Toch liever 100% digitaal en mobiel? De Android versie van de app is nu te downloaden: Er zijn wat problemen bij Apple waardoor de iOS app waarschijnlijk later vandaag beschikbaar komt. Stay tuned!


issuu.com

photo 2015-07-30 10:03:11

Het is zover: de blokkenschema's van Lowlands 2015 staan online! Pluis alle artiesten nog eens uit, maak je eigen schema en zie waar je vrienden heengaan. Goed voorbereid naar Biddinghuizen afreizen was nog nooit zo makkelijk! www.lowlands.nl/blokkenschema

photo 2015-07-29 17:23:39

LOWLANDS SPOTLIGHT: VIET CONG Iedere dag zetten we een pareltje uit de Lowlands line-up in de spotlights. Vandaag: Viet Cong! Gitarist Scott Munro gaf pas geleden dit schattige interview: In Amerika schijnen sommige mensen niet zo happy te zijn met de naam van deze Canadese indierockband en dat begrijpen wij wel. Wij zouden ook niet vrolijk worden van een band die NSB heet, of Gestapo. En het helpt natuurlijk niet dat de gitaristen en bassist van Viet Cong hun instrumenten vasthouden alsof het geweren zijn. Maar het is weer eens wat anders, zoals ook hun muziek niet afgelebberd klinkt: een vlaflip van artrock, noise en lo-fi-pop, met sonore zang en straffe ritmiek, lekker nerveus over het voetlicht gelepeld bovendien. En daarmee is het uit de ter ziele gegane cultpostpunkgroep Women gebaarde Viet Cong in elk geval muzikaal een fijne verrassing. Tast toe! Meer weten en luisteren? Website: Facebook: Spotify:

photo 2015-07-29 15:51:44

Morgen is het blokkenschematijd! De programmakrant met het volledig programma, achtergrondverhalen, plattegrond en natuurlijk de programmaladders verschijnt dan bij nrc.next. In de ochtend gaat het blokkenschema op lowlands.nl ook online en komt de app beschikbaar. Het puzzelen kan dus beginnen!

photo 2015-07-28 16:30:07

LOWLANDS SPOTLIGHT: MARK RONSON (dj-set) Iedere dag zetten we een pareltje uit de Lowlands line-up in de spotlights. Vandaag: Mark Ronson (dj-set)! Onlangs flikte hij het weer. Plots dook er een nummer op waar iedereen het over had. Radio-dj's wisten niet hoe snel ze op replay moesten drukken en poparchivarissen snapten niet waarom ze deze disco- en funkklassieker Uptown Funk niet kenden. Typisch Mark Ronson om met een kneiter van een hit op te duiken. En dan heeft de Brit op Uptown Special nog veel meer instant klassiekers staan, én twee nummers met Stevie Wonder. De ruimte ontbreekt om alle andere hits te noemen die hij in zijn carrière voor zichzelf of anderen maakte. De platentas die Ronson meeneemt naar Lowlands zal dus vol zitten met bekende nummers en onbekende parels. Altijd dansbaar, altijd feest. Ondanks de eerdere afzegging komt Mark Ronson toch zeker naar Lowlands. Meer weten en luisteren? Website: Facebook: Spotify:

gsus official

photo 2015-07-27 15:12:54

Ok, het is vandaag dan wel niet echt T-shirt weer maar desondanks is de nieuwe #LL15 merch-lijn uitgebracht! Hele fijne shirts, sweaters en hoodies. Natuurlijk zijn ze op Lowlands verkrijgbaar maar je kunt nu alvast shoppen in de webshop van gsus official.

gsus official

Commenti

Condividi la tua opinione su questo festival

Login per commentare


Sito www.lowlands.nl Paese Paesi Bassi Categoria Cross-genere Visitatori 50,000-60,000 Lowlands Festival Flickr Lowlands Festival Spotify

Altre feste in questo paese: Paesi Bassi

Altri festival in questo stile: Cross-genere