Download for Android

Lowlands Festival 2016

Paesi Bassi


10 seguito 114,931

Muro

video 2016-07-22 21:07:00

Het is weekend! ROCK ON!


www.facebook.com

Timeline Photos

photo 2016-07-22 17:45:30

WE ARE DATA Of beter gezegd: you are. Wat je doet, denkt en droomt, wat je eet en hoe je leeft. Alles is data, het wordt opgemeten en opgeslagen. Denk bijvoorbeeld aan je Facebook, Instagram en Snapchat. De techniek wordt steeds beter om jouw persoonlijke data te meten en te gebruiken. Wat betekenen al die innovaties? Documentaire maker Thomas Blom en ontwerper Tijl Akkermans ontwierpen, innoveerde, creëerde en komen met antwoorden. Laat jij meer van jezelf zien dan waar je je bewust van bent? Stap de MIRROR ROOM in op Cape Lowlands en kom erachter.

Timeline Photos

Red Bull - Art of Camping

link 2016-07-22 13:17:32

Red Bull - Art of Camping Opgelet! Je hebt nog tot morgen (zaterdag) middernacht om jouw creatie voor de Red Bull Art of Camping in te zenden.... Denk groot, groter grootst en kom maar door!artofcamping.redbull.com

Timeline Photos

photo 2016-07-22 10:50:01

Groot, grootser, mega! Meters aan kunst, interactieve installaties, betoverende lichtjes en nog veel meer. Het beeldende kunst programma is bekend! Met o.a. 'Self Portrait of a Dreamer' van Joseph Klibansky, 'Liquid' van Ronald A. Westerhuis, en 'Lift' van Studio Dennis Parren. Zelf meedoen kan natuurlijk ook bij ARTtube en DROPSTUFF.nl. Kijk hier voor het volledig programma:

Timeline Photos

#2 Lowlands voor: de alternatieve dance liefhebber - YellowTipi.nl

link 2016-07-21 16:31:42

#2 Lowlands voor: de alternatieve dance liefhebber - YellowTipi.nl YellowTipi belicht het Lowlandsprogramma van alle kanten. Nadat vorige week in het teken van hiphop stond, duiken ze nu het danceprogramma in. Wie ga jij zeker zien?www.yellowtipi.nl

Timeline Photos

photo 2016-07-21 11:54:18

Ahoy snaphappy campers! Vanaf vandaag is ook onze Snapchat-account live: voeg LOWLANDSFEST toe aan je vrienden en check regelmatig wat er allemaal achter de schermen gebeurt in de aanloop naar Lowlands Paradise 2016. En in Biddinghuizen gaat ons veelkoppige team straks helemaal los. Niet alleen krijgen snapvrienden dagelijks een overload aan exclusieve front- en backstagevideo’s en -foto’s, maar kun je ook zelf deel uitmaken van de Lowlands Story. Zorg dus dat je je persoonlijke LLow-snaps naar LOWLANDSFEST stuurt – de leukste pompen we door naar onze feed. Happy snapping!

Timeline Photos

LL16 - Ronald A. Westerhuis

video 2016-07-20 19:42:33

Ronald A. Westerhuis kennen we o.a. van de big-ass spiegelkogel RAWSOME!, die jarenlang op Lowlands stond en inmiddels bij Museum de Fundatie een definitief huis gevonden heeft. De Nederlandse landschapskunstenaar werkt voornamelijk met roestvrij staal; meedogenloos, maar onverwoestbaar materiaal waarop hij tijdens zijn vroegere carrière in de offshore-industrie verliefd werd. Voor deze editie keert Westerhuis terug met ‘Liquid’, een reusachtige lichtsculptuur die werd geïnspireerd door water en bubbels. Niet te missen, want twaalf meter hoog - heb je meteen een nieuw afspreekpunt op Planet Paradise. Check de video om te zien hoe 'Liquid' wordt gemaakt: indrukwekkend! De overige beeldende kunst op Lowlands wordt binnenkort bekendgemaakt.


www.facebook.com

Timeline Photos

photo 2016-07-20 12:21:33

LOWLANDS FILMPROGRAMMA BEKEND Lichaam op standje 'relax', popcorn in de hand en chillen voor het vaderland met het dagelijkse filmprogramma in de Echo. Zoals vanouds hebben we een Hollywoodwaardige filmladder vol actie, waarbij Jackie Chan ook van de partij is, cult classics, rake korte films en een niet te missen rockdocument, Danny Says en meer. Kijk hier voor het volledige programma.

Timeline Photos

Anderson .Paak - Come Down

video 2016-07-19 21:28:00

‘COME DOWN’ VAN ANDERSON .PAAK MEGAHIT op 3FM - Al even smooth als je net geschoren benen, laat Anderson .Paak seventies soul, R&B en hiphop samensmelten tot een swingend geheel. Deze groovende ster is nog maar net begonnen met shinen. Met 6 bijdragen op Dr Dre’s laatste plaat, Compton, en knallende show op North Sea Jazz Festival is ‘Come Down’ van het Malibu-album ook nog is uitgeroepen tot 3FM's Megahit van de week, dat belooft wat voor Lowlands!


Timeline Photos

photo 2016-07-19 14:00:51

De tijd vliegt! Eindelijk is de zomer op volle toeren en over precies een maand zwaaien de poorten van Lowlands weer open: tot dan!

Timeline Photos

Commenti

Condividi la tua opinione su questo festival

Login per commentare